Книга «Жанр Есе. Як писати есе на різні теми»

140.00 грн

Опис

Останні роки, есе стає популярним жанром, у якому пишуть твори не тільки досвідчені письменники, але і учні шкіл та студенти ВУЗів. Написання есе є важливим інструментом для вчителів та викладачів для оцінювання набутих знань під час навчання, уміння сформувати своє ставлення до певної проблеми, а також оцінки аналітичного та критичного мислення. Есе – літературний жанр невеликого об’єму, який виражає погляди та уявлення автора з конкретного приводу або предмету. Книжка «Жанр Есе. Як писати есе на різні теми» допоможе авторам навчитися писати твори у жанрі есе, краще зрозуміти основні етапи роботи над твором, включаючи етап планування, пошук інформації, структурування твору та надасть корисні поради як уникнути плагіату. Поради, у вигляді чітких інструкції, допоможуть великій кількості авторів писати гарні есе, побудувати переконливу аргументацію та сформулювати висновки.

Книга складається з 4 частин, які присвячені окремим проблемам при роботі творами у жанрі есе. Частина I, «Жанр есе», містить короткі відомості про історію жанру, знайомить читачів з основними ознаками жанру, детально описує основні типи есе та як есе класифікуються. Частина II, «Підготовка до написання есе», надає поради як підготуватися до написання твору, де шукати інформацію, як сформулювати тезу та як написати план есе. Частина III, «Написання есе», надає поради як написати та редагувати твір. Ця частина детально описує основні етапи роботи над текстом та етап редагування. Частина IV, «Філософія автора в есе», містить інформацію про читацьку аудиторію, дає поради як правильно визначити свою аудиторію.

 

Книжка «Жанр есе» задовольнить потреби читачів різних галузей знань та професій, які зможуть писати есе не витрачаючи багато часу та уникаючи типових помилок.